Puma – nu med norsk hemsida

Det tog sin lilla tid, men nu har även Norge fått en egen Puma-hemsida.

Det kan tyckas märkligt. Men 26 september 2022 är faktiskt första gången någonsin som Puma har en norsk hemsida.

Precis som alla andra nationella Puma-sidor är även den norska sidan engelskspråkig. Men den stora förändringen som nu skett är att man som norrman kan beställa direkt från Pumas egen hemsida – och inte bara via återförsäljare så som det varit fram till idag.

Att Puma nu, äntligen, valt att skapa en norsk hemsida kan möjligtvis härledas till norsk idrott generellt. För det är sannerligen inte bara vintersport som våra grannar nu är bäst på.
Via no-url:en kan man direkt se en stor bild på norska OS-vinnaren Karsten Warholm som använder sig av Puma-produkter. Längre ner hittar vi bilder på fotbollspelaren Ingrid Engen, till vardags i Barcelona. Intill henne finns Veronika Kristiansen som spelar professionell handboll. Dessutom racerföraren Dennis Hauger.

Under de tre finns en stor bild av deras stora fotbollsstjärna, Erling Haaland, som spelar i Puma-sponsrade Manchester City.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="27031" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]