Puma Golf och Palm Tree Crew med ny kollektion

Puma Golf fortsätter att samarbeta med Palm Tree Crew. Tillsammans har de tagit fram ytterligare en golfkollektion som bryter normer.

Golf är en sport som förknippas med starka traditioner och en viss konservatism. Men så behöver inte framtiden vara. Mycket tyder på att en föryngring och förändring sker inom sporten. Inte minst i samband med den Saudiarbiskt ägda, nya, touren LIV – som skapats för att golf ska bli mer attraktivt för publik och tv-tittare. Oavsett om de får rätt eller inte är en sak säker: golfmodet behöver inte längre vara rutigt, knäbyxor, lammullscardigans och läderskor.

Puma Golf vill vara en isbrytare gällande modet och därför har de återigen tagit fram en kollektion tillsammans med Palm Tree Crew, grundat av norske DJ:n Kygo. 

Kollektionen har, precis som vi sett tidigare, palmer på i princip alla plagg och klädernas snitt är betydligt mer avslappnat än vad vi i vanliga fall ser inom golfen. Hur den här kollektionen mottas återstår att se, men om man ser till deras första kollektion lär även den här säljas bra. Den tog nämligen slut i Norden inom en vecka.

Se plagg från kollektionen här:

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="26879" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]