Tudor lanserar cykelkläder

I vanliga fall är det kronografer, dykarur och andra klocktyper som Tudor brukar syssla med. Men sedan de startat ett lag av proffscyklister har de också valt att börja sälja sina egna kläder till hojen.

I vanliga fall brukar ”Rolex lillebror” syssla med finkalibrerade urverk i snygg förpackning. Men de ger sig nu också in i sportens värld.

Tidigare i år meddelade klocktillverkaren att de startat sitt egna stall av proffscyklister. Det hela är förstås ett sätt att locka till sig nya kunder av de exklusiva klockorna. På deras hemsida kan man exempelvis se två kronograf-ur under vinjetten ”Vad våra åkare gillar att bära”.

Men kanske kan de nu också ha hittat ett lite annorlunda sätt att tjäna pengar – med hänsyn till deras huvudsyssla.

Tudor har nämligen skapat cykelbyxor, en cykeltröja och den klassiska kepsen för vanlig konsument.

Det är Cuore of Switzerland som tagit fram plaggen och allt är gjort för att passa elitcyklisten, gjort för att man ska kunna tävla i dem. Kollektionen finns både för dam- och herrcyklister.

Cykelbyxorna kostar 150 euro, tröjan 120 euro och kepsen kan man bära för 19 euro.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="26778" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]