J.Lindeberg samarbetar med Robbie Williams

The Open spelas på St Andrews. Därmed lanserar flera varumärken nya produkter till golfbanan. J.Lindeberg är inget undantag.

En ikon inom golfmode jobbar nu tillsammans med en ikon från musikens värld, Robbiw Williams. Tillsammans har de skapat en golfkollektion som man ska kunna bära både på och utanför golfbanan.

Kollektionens inspiration kommer från det sena 90-talet. En bild på Johan Lindeberg själv har varit grunden till den nya kollektionen. I bilden bär Lindeberg en slipover från en av företagets första kollektioner. Den är också i en stark rosa färg.
– Robbie såg den bilden under ett av våra första möten och sa direkt ”låt oss göra allt i stark rosa”, säger Neil Lewty, head of design.
– Han älskar vad vi gör som varumärke – attityden, färgerna, modet – och vi tackade ja direkt till att samarbeta med den brittiske ikonen.

Robie Williams själv har på senare år börjat spela väldigt mycket golf. Han säger själv att han älskar både sporten och mode. Så att samarbeta med J.Lindeberg föll sig därmed naturligt.
– Det var ett solklart ja. Jag har verkligen gillat att jobba med de här plaggen för kollektionen och det ska bli speciellt att lansera dem i samband med The Open.

Ja, för visst är det så. Samtidigt som The Open firar 150 (!) år på The Old Course i St Andrews väljer JL att lansera deras nya, rosa, kollektion.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="26547" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]