ICIW blir huvudpartner till Helsinki Marathon

ICanIWill fortsätter att göra nedslag inom löpningssegmentet genom att sponsra Finlands egna marathon i Helsingfors.

20 augusti är det dags för Helsinki Marathon, ett av Finlands största löparevent. Som huvudsponsor har svenska IcanIwill klivit in vilket innebär att de haft en tydlig närvaro i vårt grannland under sommaren. Detta då de tidigare sponsrat Helsinki Half Marathon och Helsinki 10. Sponsorskapet är ett steg för ICIW i deras eventsatsning utanför Sverige och deras fortsatta etablering inom löpsegmentet.
– Att gå in som huvudsponsor till större event utanför Sverige är ett naturligt steg i vår utveckling. Efter två pandemiår känns det extra roligt att vara del av en fysisk satsning och samtidigt ta ny mark inom löpning, säger Gustaf Ollas, grundare av ICIW.

ICIW släppte i januari en löparkollektion kallad ”Mercury” och väljer att förtsätta med strategiska nedslag för att positionera sig inom målgruppen.
– Som ett varumärke med stor digital närvaro känns det extra roligt att vara del av en stor fysisk satsning som tar oss närmare våra kunder. De fysiska eventen kommer bli en allt större del av vår strategi nu efter pandemin, fortsätter Ollas.

Helsinki Marathon hålls i centrala Helsingfors den 20 augusti.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="26485" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]