Puma förlänger med Swedish Golf Team

Puma Golf fortsätter att dressa den svenska eliten på världens alla golfbanor.

Svenska Golfförbundet har valt att förlänga med Puma Golf, vilket gör att de fortsatt är officiell klädpartner till de olika golflandslagen.

Puma har varit sponsor de senaste fyra åren och precis som tidigare kommer spelare i para-, flick-, pojk-, dam- och herrlandslaget bära kläder från tillverkaren. De som kombinerar studier med golfträning på Riksidrottsgymnasiet i Uppsala, Helsingborg och Halmstad kommer också spela i kläder från tyska varumärket.
– Vi samarbetar med partners som är professionella in i minsta detalj, som håller hög kvalitet, är innovativa och hjälper golfspelaren att prestera på topp. Därför är PUMA en självklar och viktig del av landslagets verksamhet och framgång, säger Katarina Vagndal som är förbundskapten för Swedish Golf Team.

– Vi är mycket stolta över att ha varit en del av de unga svenska golfarnas framgångar de senaste åren. Vårt mantra ”enjoy golf” passar perfekt in på den stämning som råder i landslaget just nu och alla leenden som spelarna bjuder på. Självklart vill vi vara med och hjälpa spelarna till nya framgångar de kommande åren, säger Niklas Knutsson som är Head Of Golf på Cobra Puma Golf Nordic.

Avtalet är skrivet på två år och gäller alltså fram till och med 2024.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="26458" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]