J.Lindeberg levererar bästa resultatet någonsin

Det går bra nu. J.Lindeberg levererar bästa resultatet någonsin och den globala expansionen fortsätter.

2020 hade J.Lindeberg en omsättning på 604 miljoner kronor. För 2021 har den siffran ökat rejält för att nu vara 827 miljoner. Tillväxten förväntas fortsätta under det här året och enligt varumärkets egna prognos ska de 2022 omsätta ungefär 1,2 miljarder kronor. Detta med en bibehållen vinstmarginal på 11 procent samtidigt som de fortsätter att expandera och investera.
Detta innebär alltså en fördubblad omsättning på två år.

Som en del av J.Lindebergs resa framåt öppnade man en flaggskeppsbutik i Dubai Mall i april. I november öppnar man en likadan sådan i Seoul, Sydkorea och vad som sker framöver återstår att se för varumärket med globala ambitioner. Nya partnerskap har ingåtts i Karibien, Syd- och Latinamerika. Samtidigt ska ett nytt partnerskap stärka deras styrka i Benelux-länderna. I expansionen ingår även att öka närvaron i USA. En ny försäljningschef och ett nytt showroom i New York är planerat under det kommande året.
Kort sagt. Det går väldigt bra för J.Lindeberg just nu.
– I en värld där en aktiv livsstil blir allt viktigare är vi mycket väl positionerade för att fortsätta bygga broar mellan mode och sport. Årets fantastiska resultat hade aldrig varit möjligt utan ett starkt och dedikerat team. Mer än något annat ser jag detta som ett kvitto på vår starka företagskultur, säger Hans-Christian Meyer, vd.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="26461" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]