Warberg IC och Unihoc inleder samarbete

Två giganter inom innebandyn börjar att arbeta tillsammans.

Unihoc har skrivit ett avtal med Warberg IC som träder i kraft direkt. Wabergs spelare, både damer, herrar och ungdomar, kommer redan under sommaren att börja använda sig av utrustning från Unihoc.

Avtalet löper fram till sommaren 2027 och i avtalet ingår klubbor, blad, grepplindor, målvaktsutrustning, klubbfodral och skor.
– Det känns oerhört kul och bra att vi kan ingå ett partnerskap med ett av marknadens starkaste varumärken. Unihoc och Renew Group ger oss det vi önskar i ett partnerskap i form av starka produkter och ett långsiktigt engagemang. Jag ser fram emot ett bra och utvecklande samarbete för oss båda de närmaste åren, säger Emil Risberg, klubbchef hos Warberg IC.

Att de båda samarbetar kan kännas naturligt, då de båda är några av de äldsta inom sporten, Unihoc som varumärke och Warberg som klubb.
– Det känns fantastiskt inspirerande att vi på Unihoc nu får kliva in som partner till en så pass anrik och framgångsrik förening som Warberg IC. Det blir extremt intressant att följa föreningens framfart i innebandyvärlden de kommande säsongerna, säger Torbjörn Jonsson, försäljningschef och vice vd hos Unihoc.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="26430" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]