Nyhet: Fråga juristen!

Nu startar vi ett nytt projekt tillsammans med Hedins Juristbyrå.

Vi på Sportfack vill alltid ta nästa steg och utveckla vår produkt. Därför har vi valt att inleda ett samarbete med Hedins Juristbyrå för att bredda innehållet. Kristoffer Hedin är Managing Partner på denna byrå och han finns nu tillgänglig för era juridiska frågor. Sedan tidigare är Hedins Juristbyrå partner med flera stora bolag och de arbetar främst med fastighetsrelaterad juridik. Men Hedin säger att de också arbetar med annat:
– Så är det. Vi jobbar en del med bolagsjuridik där vi exempelvis bistår med rådgivning kring kommersiella avtal av olika slag och även sekretessavtal, säger Kristoffer Hedin.

Tanken är att ni läsare ska höra av er med juridiska frågor som Hedins juristbyrå svarar på. Frågor och svar kommer att publiceras här på Sportfack.se framöver.

Ställ din fråga i ett mejl här!

Som en del av det här samarbetet erbjuder vi på Sportfack också ett erbjudande till våra läsare.
Prenumeranter till vår tidning erbjuds 35 procent rabatt på Hedins Juristbyrås timarvode (ordinarie pris: 2 500 kronor). Icke-prenumeranter av Sportfack erbjuds 20 procent rabatt per timme av konsultation hos Hedins Juristbyrå. För att ta del av detta erbjudande är det enklast att mejla här, så för vi kontakten vidare.

Läs mer om Hedins Juristbyrå