SGN Sport växer efter förvärv av fem butiker

Den stora gruppen av sportbutiker blir ännu större.

SGN Sport Sverige, med Team Sportia, Bike Nation och Sportringen, har nära 250 butiker runt om i landet. Nu tar de ytterligare ett kliv genom att meddela att fem cykelbutiker valt att ansluta sig till gruppen.
– Under första delen av detta år har jag tillsammans med cykelteamet på Bike Nation träffat stora delar av cykelsverige. Det känns fantastiskt kul att så många av butikerna ser fördelen att vara en del av SGN Sport. Dessa sportbutiker drivs alla av engagerade entreprenörer med stort intresse för cykel. Vi hälsar dem varmt välkommen till Bike Nation-familjen, säger Mikael Öhrn, retail manager på SGN Sport.

En av butikerna som nu är anslutna är Cykelbutiken i Kil. En annan är Cykel & Rehab i Oskarshamn. Även Maks cykel i Åmål, Åsarna Bike, Ski & Run samt Rälla Sport och fritid ansluter sig till SGN Sport Sverige.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="26374" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]