Merrell samarbetar för att hålla Sveriges stigar rena

Ett spännande samarbete med outdoorvarumärket Merrell, Håll Sverige Rent och Aim Challenge ska förbättra vår egen natur.

Håll Sverige Rent aretar för att fler människor ska sluta skräpa ner. De har nu startat ett samarbete med Merrell och Aim Challenge för att alla vandrare och naturnjutare ska göra ännu mer-
– Vi som arbetar med AIM Challenge är inbitna naturmänniskor och älskar att ha naturen som vår arena oavsett om det är träning, tävling eller bara socialt med vänner. Vi kan inte göra allt men vi kan dra vårt strå till stacken för att alla likasinnade skall ha en så bra och ren naturupplevelse som möjligt säger Marcus Andersson, Tävlingsledare på AIM Challenge.

Aim Challenge är en multisporttävling där man tävlar i par och på sex timmar ska försöka ta så många som möjligt av 60 utplacerade kontroller. De är initiativtagare till den här nya tävlingen tillsammans med Merrell och Håll Sverige Rent. Aim Cleanup Challenge heter tävlingen som pågår 6-7 augusti. Den är fristående och alla som vill får vara med och tävla för miljöns skull.
– Detta skall bli jättespännande och kul, när vi kan kombinera nytta med nöje! Att vara med att bidra till att skräp försvinner från stigarna i naturen samtidigt som vi är ute och rör på oss, det går i linje med vad vi står för hos Merrell, säger Adam Svensson, Marketing Manager Nordics på Merrell i ett pressmeddelande.

Anmälningsavgiften till den här tävlingen går oavkortat till Håll Sverige Rent. Deltagarna har möjlighet att vinna priser från Merrell.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Wolverine

    Merrell Sverige är ett dotterbolag till Wolverine Europe B.V i Holland. Vi marknadsför och säljer samtliga Merrells produkter i Sverige. Merrell finns till för att dela med sig av den ...

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="26352" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]