Jaktia prisas – utsedda till årets franchisekedja

Svenska Franchise Föreningen har sagt sitt.

Svenska Franschise Föreningen har delat ut ett helt gäng priser inom den svenska franchiseverksamheten. Ruff Golf är en med sportkoppling. Anläggningen för inomhusgolf vann flera priser, Årets Franchisebragd och Framtidens Franchise.

En annan franchise med sport- och outdoorintresse vann utmärkelsen ”Årets Franchisekedja” vid svenska Franchisegalan som genomfördes på Grand Hotel i Stockholm.

Jaktia fick den finaste av utmärkelser och detta med motiveringen:

”Årets vinnare har haft en otroligt bra tillväxt under de senaste åren. Kedjan har på ett praktiskt och konkret sätt engagerat sig i samhällsfrågor, tagit kontroversiella beslut och drivit viktiga frågor. Inte minst när det handlat om att ta ansvar och hjälpa det krigsdrabbade Ukraina. Vinnaren gör ett fantastiskt arbete som ambassadörer för driftsformen franchise och dess fördelar. Vi är efter att ha fattat vårt beslut helt säkra på att vi kan sluta jaga fler bevis, för vi har träffat rätt i vårt val av vinnare.” 

Jaktias vd, Lars Martinsson, kommenterar:
”Fantastiskt roligt måste jag säga. Det här priset är ju en bekräftelse på att vårt sätt att arbeta med franchise fungerar riktigt bra, ett bevis på att vår värdegrund håller – Att jobba med Jaktia skall vara roligt, lönsamt och enkelt! Priset är ju ett otroligt bra betyg på det hårda arbete vi har lagt ner, i hela kedjan, under året för att flytta fram Jaktias positioner. Ett stort tack till detta!”

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="26188" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]