Hovland förlänger med J.Lindeberg

J.Lindeberg har varit med sedan Viktor Hovlands första dagar som proffs. Nu förlänger man med sin stjärna.

2019 var Viktor Hovland en av golfens största talanger, men hade ännu inte bevisat sig för världen.
Där och då valde J.Lindeberg att gå in som sponsor till norrmannen, vilket skulle visa sig vara ett lyckat beslut.

24-åringen har sedan dess tagit hem sex internationella segrar, varav tre på PGA Tour. Nu meddelar JL att man känner sig hedrade som får förlänga med ett flerårigt avtal med Hovland i hans fortsatta resa upp mot världstoppen.
– Jag är glad över vart karriären tagit mig hittills och jag är exalterad för vad som ska ske framöver, där inkluderat förlängda avtalet med J.Lindeberg, säger den charmige norrmannen i ett pressmeddelande.

Hans-Christian Mayer är vd för J.Lindeberg. Han är stolt över att norska stjärnan fortsatt vill vara klädd i deras kläder.
– Utöver att vi delar skandinavisk härkomst personifierar Viktor vårt varumärke på så många sätt. Han pushar alltid sig själv längre och siktar alltid högre. Han har en ljus framtid framför sig och vi är så exalterade över att få vara en del av den framtiden.

J.Lindeberg kommer från ett fint 2021 resultatmässigt och har redan skapat en hel del nytt 2022. Inom golfen har man skapat en skokollektion tillsammans med danska Ecco och man är också klädsponsor till Nelly Korda, en av världens främsta på damsidan. Och utöver det har man också skapat en helt ny serie med kläder – riktade mot racketsporterna.

Hur mycket avtalet mellan Viktor Hovland och J.Lindeberg är värt är inte officiellt. Inte heller hur långt det är även om det ska vara flerårigt.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="25767" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]