Puma med ny sko lagom till mästerskapen

Inspirerade av trollgubben Neymar Jr har Puma tagit fram en ny sko.

Med VM för herrar och EM för damer är 2022 ett mycket spännande år för fotbollen. Därför kommer vi att se många spännande nyheter från världens största tillverkare. Puma är inget undantag, då de meddelar att de kommer portionera ut nyheterna över året.

Den första lanseras nu och är en sko. Future Z 1.3 Instinct Edition heter den och är inspirerad av Neymar Jr som tillsammans med spelare som James Maddison, Luis Suarez och Dzenifer Marozsan kommer bära modellen på planen framöver.

Den nya versionen av skon är skapad utifrån feedback från spelare och konsumenter. Detta för att göra skorna snabbare i flera riktningar. Nytt är också Advanced Creator Zones, vilket ökar greppet och mjukheten i framfoten. Dessutom har skon Fuzionfit+-teknologi i den senaste generationen. Ett stickat material sträcker sig från mellanfoten till skoöppningen för att ge optimal inlåsning och en stödjande passform, vilket gör att man kan spela både med och utan skosnören. Ett adaptivt stöd anpassar sig till fötternas form tack vare att kompressionstekniken anpassar sig till varje fots kontur.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="25705" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]