Mizu lanserar nya flaskor

Nya, lite vidare, flaskor har tagits fram av Mizu som fortsätter sin Europasatsning.

Från och med mitten av April kommer Mizu att kunna leverera en helt ny serie med en helt ny silhuett. Wide Series kallar de flaskornas kollektion.

Mizu har inspireratas av naturen, som företaget arbetar för att bevara. Som en hyllning till de som har hela världen som lekplats är färgerna på de nya flaskorna mer jordiga i sina toner.

I kollektionen finns två olika filter. Den ena är en adapter som Mizu tillverkat för att den ska kunna passa på redan befintliga filters. Den fungerar tillsammans med sugrörstoppen. Dessutom har de skapat ett ”Everyday Filter” som ska ta den dagliga återfuktningen till en ny nivå samtidigt som den tar bort vanliga, farliga, ämnen som finns i det vanliga kranvattnet. Detta ska också förbättra smaken på vattnet.

För äventyraren har de också en ”Adventure Purifier”. Den skruvas enkelt på filtret och med en livslängd på över 150 liter vatten tar den bort 99,999 procent av farliga bakterier och virus.
– Vårt företags uppdrag är att minska miljöförstöringen med de produkter som bara används en gång. Vi är extremt stolta över vad vi lanserar i år, säger företagets vd, Tim Pouge.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="25686" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]