Crescent blir partner till team

Efter att i många år stöttat cyklande ungdomar på väg mot toppen genom sitt egna Team Crescent väljer cykeltillverkaren nu att lägga i nästa växel.

Tidigare Team Crescent-cyklister är med i satsningen som innebär skapandet av UCI Mountainbike team. Crescentcyklisterna Samuel Örnborg och Casper Johansson kommer att göra en internationell satsning tillsammans med klubbkamraterna André Eriksson, Viggo Karlsson och Hugo Eliasson.

Bakom satsningen står Varberg Mountainbike Klubb och en grupp sponsorer, däribland Crescent. Målet med det nyskapade teamet är att skapa förutsättningar för sportsliga framgångar, att skapa förebilder för yngre generationer och att ge inspiration till de många unga killar och tjejer som tränar mountainbike att också börja tävla.

I och med detta blir Crescent också en av huvudsponsorerna till Varbergsklubben i stort.
– Det känns rätt för oss att stötta cyklingen på hemmaplan och samtidigt hjälpa våra unga duktiga svenska cyklister att få komma ut i Europa. Vi fördjupar i och med samarbetet med Varberg Mountain Klubb och teamet Crescents satsning på rörelseglädje genom hela livet och oavsett om det leder till elitidrott eller bättre hälsa genom vardagsmotion så vet vi att man börjar lägga grunden i unga år, förklarar Crescents marknads och affärsutvecklingschef, Johanna Smedberg, i ett pressmeddelande.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="25604" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]