Garmin köper Easyhunt

Easyhunt har köpts upp av Garmin. Detta innebär att konkurrenten med deras framgångsrika programvara för användarvänlighet snart kan integreras i Garmins produkter. Men det kommer inte utan ett potentiellt problem...

Svenska app- och hundpejlföretaget Easyhunt har blivit uppköpta av Garmin. Detta ska, enligt Garmin, innebära en förbättring gällande användarupplevelsen. Garmin har sedan tidigare egna hundpejlar men med köpet av Easyhunt tror sig Jan-Åka Arenäs, vd på Garmin Nordics att man ska kunne erbjuda en bättre, mer integrerad upplevelse för jägare på den nordiska marknaden.
–  Vi ser fram emot att dela med oss av mer information kring dessa spännande planer under de kommande månaderna, säger han.

Garmins smartklockor är redan idag populära bland jägare då man via den kan föra över hundinformation till en app kallad Wehunt. Med tanke på köpet av konkurrenten Easyhunt är det oklart om denna teknologi fortsatt kommer att stödjas av programvaran.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="25597" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]