Ny sko och ny teknologi från Asics

Små lätta moln ser vi på Asics himmel, med deras nya Gel-Nimbus 24-sko.

Asics lanserar läparskon Gel-Nimbus 24. Skon kommer med tillverkarens mest avancerade stötdämpning samtidigt som den ger energi tillbaka till löparen. Detta genom introduktionen av deras FF Blast Plus-teknologi, Asics senaste innovation inom foam-teknologi.

Tack vare nya teknologin har Asics lyckats skala bort 19 gram från föregångaren samtidigt som den ska erbjuda ett mer energigivande ”toe-off” och mjukare landning vid varje steg.

Skons ovansida är byggd i mjuk mesh och den flexibla mittfotsdelen ska göra att skon andas bättre och är mer bekväm under längre löprundor.
– På Asics är vi mycket engagerade i att förse löparen med en produkt som både presterar och skyddar på bästa sätt så att de är fria att uppleva den upplyftande kraften som rörelsen har på sinnet. Den lätta men samtidigt hållbara Gel-Nimbus 24 är den senaste skon från Asics som låter löparen fokusera på just löpningen, med tillägget av FF Blast Plus-tekniken som gör att löparen får mer energi till sin löpning, säger Tomohiro Nagasue, ansvarig för produktionen av löparskor på Asics.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="25541" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]