Ecco samarbetar med J.Lindeberg – skapar exklusiv golfsko

Vem har sagt att J.Lindeberg bara ska göra kläder? Nu har de startat ett spännande samarbete med Ecco för att tillsammans skapa en golfsko med futuristiskt utseende och Eccos välkända teknologi.

Ecco Golf har sedan länge varit en av de största när det kommer till golfskor. J.Lindeberg har länge varit en av de största, och mest modiga, när det kommer till golfmode.
Tillsammans har de nu skapat en golfsko med målet att kombinera det bästa från två världar.

Om de lyckats är väl upp till betraktaren, men vad vi kan se är att J.Lindeberg tagit Ecco en bra bit ifrån deras normala utseende.
Skon är en omgörning av Eccps Golf Biom C4-modell. Den har en böjd dragkedja och sula i silver. Den har också en hög silhuett.

Enligt de båda varumärkena är den moderna designen framtagen och skapad tillsammans med Eccos ”Fluidform” för att på så sätt garantera bra balans, dämpning och klipp i steget. För att göra köpet av de här skorna än mer intressant kommer skorna att levereras i en låda som kan bli uppvikt och därefter användas för putträning.

Skorna är helt vattentäta och retail-priset är 230 euro, alltså ungefär 2 300 kronor.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="25549" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]