Dynafit lanserar exklusiv – 80-talsinspirerad – kollektion

80-talet ringde och ville ha tillbaka sin stil. Självklart, svarade Dynafit som till kommande säsong lanserar senaste teknologin i 80-talets färg- och formspråk.

En retrostil med senaste tekniken. Så kan man väl sammanfatta Dynafits kommande, limiterade, kollektion kallad Low Tech Capsule. Företaget hyllar födelsen av deras ”Pin Binding” och deras första ”TLT Ski Touring”-pjäxa som nådde åkare för nästan 40 år sedan. I den nya versionen av de klassiska produkterna använder man sig av färgerna från originalet men med den senaste tekniken. Neonfärger och en retroinspirerad logotyp med de främsta materialen idag, full av funktion.

Kollektionen är, enligt Dynafit, komplett på så sätt att det i den ingår pannband, solglasögon, kläder, pjäxor, bindningar och skidor. Kollektionen kommer till utvalda butiker i november 2022.

Här är bilder på den läckra kollektionen:

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="25483" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]