”Paxa” begagnade produkter hos Cake

Hört talas om Cake? Inte tårtan då, utan det svenska företaget som tillverkar elektriska motorcyklar. Nu har de inlett ett projekt där de ska sälja begagnade hojar.

Cake tillverkar motorcyklar utan oljud och med en lägre tröskel för att fler ska kunna ge sig ut. Avgasfritt och utan miljöförstörelse är målet att man på ett diskret sätt ska kunna transportera sig från en plats till en annan, och även utforska planeten utan att göra ett avtryck på den. Företaget skapar hojar av flera typer, från motocross-liknande modeller till mer urbana skapade för transporter på asfalterade vägar.

Oavsett vilken typ av Cake-cykel du är ute efter finns det nu en möjlighet att ”paxa” en begagnad modell. Genom att betala 200 spänn får man nämligen förhandsinformation om när Cake säljer en begagnad motorcykel (då under titeln re:Cake). Därmed kan du innan andra köpa den begagnade cykeln som då går via skaparna vilket innebär lite extra säkerhet. Om du väl gör ett köp kommer också de där 200 kronorna att dras av slutpriset.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="25435" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]