Naturkompaniet fortsätter växa – andra butiken öppnar i Helsingborg

Helsingborg kommer i höst att ha två Naturkompaniet-butiker. Den ena kommer fortsatt att vara belägen i Väla Centrum. Den andra öppnar mitt i stan.

I hörnet Kullgatan-Stortorget i centrala Helsingborg ska Naturkompaniet öppna upp sin nya butik i Helsingborg. De 765 kvadratmeterna över två plan innebär att företaget nu har två butiker i ”Sundets pärla”.

Sedan tidigare har man haft en butik i Väla centrum som alltså får sällskap från och med oktober i år, om allt går som det ska.
– Det känns väldigt inspirerande att öppna en butik i centrala Helsingborg igen och att få bidra till en levande och växande stadskärna. Läget och lokalen känns perfekt för oss, det blir en stor butik där vi kan visa upp ett brett sortiment för friluftsliv och resa, säger Henrik Hoffman, vd Naturkompaniet.

De nya lokalerna kommer inte enbart att användas till försäljning av varor. Här ska det också finns en avdelning för reparation och omvårdnad av produkter. Dessutom kommer man här att kunna hyra vissa produkter.
– Vår butik på Väla driver vi självklart vidare, vi tror att vi med två butiker, en i city och en på Väla, kommer att kunna erbjuda våra kunder i regionen både en fantastisk service och ett spännande sortiment.

Butiken blir Naturkompaniets 37:e.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="25282" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]