Icaniwill med största kollektionen någonsin – 96 (!) produkter

Icaniwill presenterar en helt enorm kollektion med kläder för löpning.

Svenska sportmodeföretaget Icaniwill lanserar löparkollektionen Mercury Running Collection. Detta är bolagets största kollektion någonsin och inspireras av ”urban utomhuslöpning”. Över- och underdelar, tjockare tröjor och skaljackor för både dam och herr. Alla plagg är skapade för att kombineras för att man enkelt ska kunna anpassas beroende på väderförhållanden. Målet med kollektionen är att utöka Icaniwills sortiment och stärka närvaron inom löpning.

Totalt är det 96 (!) produkter som presenteras och Icaniwill förklarar att det endast använts högkvalitativa material och att man i sin design tänkt minst lika mycket på funktion som själva utseendet. Stora delar av kollektionen är också tillverkad i återvunnen polyseter.
– Med Mercury går vi tillbaka till våra designrötter samtidigt som vi rör oss in i ett nytt segment. Vi ville skapa en spektakulär kollektion med oväntade detaljer som andas kvalitet och funktion. Resultatet blev en uppseendeväckande kollektion i sobra färger med detaljer som är både estetiska och funktionella. Mercury är den yttersta kombinationen av design och funktion i ett, berättar Gustaf Ollas, grundare och designansvarig på Icaniwill.

För den som oroar sig för att springa i mörker kan detaljen med reflekterande sömmar på de flesta plaggen möjligtvis ge lite ro.

Här är ett urval av bilder från Icaniwills senaste kollektion:

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="25302" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]