Casalls mattor imponerar i tester

Genom att ta hem både första- och tredjeplatsen i Råd&Röns stora test kan man väl möjligtvis kalla Casall världsledande när det kommer till yogamattor.

Tidningen Råd & Rön har gjort ett omfattande test gällande yogamattor. Alltifrån kemikalieinnehåll till prestanda har prövats och den som visar sig vara allra bäst är Casalls Grip & Cushion III. Företaget tar också hem tredjeplatsen med sin Position Yoga Mat, vilket innebär att de kan anses världsledande inom just yogamattor.

Casall har länge arbetat för att förbättra sian yogamattor och idag är det ne viktig del av företagets årliga försäljning. Över 100 000 mattor säljs varje år runt om i Europa. Och det är på flera håll inom vår kontinent som mattorna prisats för sin kvalitet och prestanda.
– Vi är extremt stolta över att våra yogamattor vinner bäst-i-test i samtliga dessa oberoende tester och ser det som en viktig bekräftelse på att vårt målmedvetna arbete med att skapa marknadens absolut bästa produkter – samtidigt som vi aldrig kompromissar när det gäller miljö- och hållbarhetsfrågor – verkligen ger resultat, säger Lina Forssmed, Sortiment- & Inköpschef på Casall Sport.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="24915" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]