Produkter: Vitt och brett i friska luften

Klassiska kängor samsas med klänningar för trail running och byxor med stretchpaneler. Bredden på outdoorprodukterna är imponerande och här är några smakprov på nästa sommars nyheter.

Produkter: Vitt och brett i friska luften

Keen

Sko för hav och strand
Clearwater CNX från Keen är en sko gjord för aktiviter nära vatten. Det är en lågprofilerad sandal med en tvättbar överdel i polyesterväv. Sandalen har en lättviktssula på blott 4 mm vilket gör att man eftersträvar en känsla att skon är en förlängning av den egna foten.

Gummisulan är mönstrad med spår i olika riktningar för att ge ett bra grepp.

Keen Sportmarket 08-470 28 00


Produkter: Vitt och brett i friska luften

Lundhags

Traditionell stabilitet
Syncro Light vandringskänga från Lundhags bygger på den populära Syncromodellen. Den stora skillnaden är att Syncro Light är lättare och bara väger 720 gram och passar därför bra för långa vandringar.

Kängan har ett högt skaft i Nubuck med snörning. Den mönstrade Vibram-sulan ger skon ett bra grepp och vandraren en stabil gång.

Lundhags Lundhags 0647-66 56 00


Produkter: Vitt och brett i friska luften

Marmot

Mycket rum med lite vikt
Minimalism är en ledstärna för många outdoormänniskor och Marmots nya tält Pulsar tillfredsställer deras behov.

Tälten passar speciellt paddlare och vandrare på grund av sin låga vikt (1,4 kg och 1,7 kg) och låga packvolym. Tältet finns i två modeller, Pulsar 1 och 2 och båda har stor innervolym med ytterligare utrymme för fötterna tack vare företagets nykonstruerade ”fotbox”.

Marmot Granitbiten 08-611 39 49


Produkter: Vitt och brett i friska luften

Patagonia

Nätt och lätt på stigen
Denna tjusiga klänning från Patagonia ger outdoortjejen möjlighet att vara snygg även i tuffa förhållanden. All Weather Dress lämpar sig speciellt för trailrunning men kan med fördel användas på kvällen på fjällstationen.

Klänningen är gjord i en slittålig blandning av polyester och Spandex. Paneler med mesh vid sidorna och i ryggen håller löparen sval även vid varmt väder.

Patagonia Roswi 08-505 665 00


Produkter: Vitt och brett i friska luften

Petzl

Ljus för mörka stigar
Denna pannlampa från Petzl passar terränglöparen som vill kunna springa även i mörker. Den nya Ultra Rush är dubbelt så stark som sin populära föregångare Ultra.

Ultra Rush lyser upp stigen med hela 700 lumen och ljuset når 140 meter framåt. Pannlampan har fyra ljuslägen beroende på mörkret och löparens behov.

Petzl C2 Vertical Safety 018-67 79 90


Produkter: Vitt och brett i friska luften

The North Face

Byxa för alla branter
The North Face levererar denna Meteor Pant till kunden som behöver en lätt byxa för alpina aktiviteter.

Byxan är tillverkad i Pertex Equilibrium som är både fuktspridande och vatten­resistent. Stretchvävda lår-och vadpaneler ser till att rörelsen inte hindras även vid höga kliv. Låg midjeskärning och anatomisk passform gör att byxan är bekväm även med ryggsäck eller klättersele.

The North Face The North Face020-717 50


Relaterat företag i Sportregistret

  • Petzl

    Petzl är ett familjeägt franskt företag med huvudkontor i Grenoble. I över 40 år har Petzl designat och utvecklat klätter- och säkerhetsutrustning, samt pannlampor, för att göra arbete och klättring ...

  • Brav Sweden AB

    Brav is a major player in the sport and outdoor industry, and manages some of the most influential brands in the marketplace. Brav owns and manages the Swix, Toko, Lundhags, Ulvang, Helsport and Hard Rocx brands. The mission of Brav is to improve our customers’ quality of life. Acting responsibly, we will do this by connecting and developing the best talents in the sport and outdoor industry – and support them to develop and produce the most innovative products and services. More information www.brav.com