Katastrofartad kampanj gav resultat

Under februari genomförde Gore och Naturkompaniet en gemensam kampanj för att stödja Röda Korset och katastrofdrabbade människor.

– Det är alltid roligt att kunna stödja ett gott ändamål, säger David Ekander, marknadsansvarig för Gore Fabrics Scandinavia. Röda Korset är en lysande partner som kan försäkra att plaggen kommer till bra användning. De tar emot, paketerar och förvarar de insamlade kläderna inför framtida katastrofsituationer och har full kontroll över distributionen, säger David.

– Vi ville tillsammans hitta ett gemensamt projekt av välgörande karaktär och när Röda Korset tyckte om idén så bestämde vi oss direkt för att köra, säger Henrik Hoffman, vd för Naturkompaniet som utan att kunna ge svar på hur många jackor som kommer till gagn för Röda korset, säger sig ha mött många kunder som varit positiva till kampanjen. Henrik menar att liknande, framtida kampanjer, finns i kikaren.

– Naturkompaniet tittar alltid på gemensamma kampanjer tillsammans med Gore-Tex och vi planerar nu aktiviteter för 2008.

Av: Mattias Björklund

Relaterat företag i Sportregistret

  • W.L. Gore & Associates Scandinavia AB

    Gore Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag till Gore Inc. Vi ansvarar för försäljning, marknadsföring och utbildning av GORE-TEX Brand som inkluderar: GORE-TEX Products och GORE-TEX Infinium Products.