Ryder Cup-hjälte spelar i svenska kläder

En av Europas största golfspelare – skotten Colin Montgomerie – väljer Galvin Greens regnplagg för att nå nya segrar. Efter att ha sonderat terrängen fastnade Colin för Galvin Green kläder i Gore-tex, plagg som klarar av de mest utmanande väderleksförhållandena både på hemmaplan i Skottland och utomlands. – Jag ville hitta de bästa och mest…

Ryder Cup-hjälte spelar i svenska kläder

En av Europas största golfspelare – skotten Colin Montgomerie – väljer Galvin Greens regnplagg för att nå nya segrar. Efter att ha sonderat terrängen fastnade Colin för Galvin Green kläder i Gore-tex, plagg som klarar av de mest utmanande väderleksförhållandena både på hemmaplan i Skottland och utomlands.

– Jag ville hitta de bästa och mest tekniska regnplaggen på marknaden, säger Colin Montgomerie i en kommentar. Galvin Greens kollektion är helt enkelt överlägsen. Framförallt gillar jag den mjuka känslan i plaggen och den låga vikten som gör att de enkelt kan packas in i bagen.

För Galvin Green är detta nya samarbete självklart en stor framgång. Det följer dessutom på en kraftigt ökad försäljning på de britiska öarna.

– Att en golfambassadör likt Colin Montgomerie väljer att spela i Galvin Greens kläder är självklart en stor ära för oss och det kommer ytterligare förbättra vårt varumärkes rykte i golfvärlden, säger Christian Nilsson, vd på Galvin Green.

Colin Montgomerie har vunnit Europas penningliga Order of Merit åtta gånger och har totalt 37 toursegrar i bagen. Det han är mest känd för är dock hans spel i Ryder Cup. Han är den ende europé som har spelat i fem raka Ryder Cup och efter åtta singelmatcher mot olika amerikanska golfspelare är han fortfarande obesegrad i Ryder Cup-sammanhang.

Colin har valt ut plagg i både Gore-tex Performance Shell och Paclite, bland dem Galvin Greens uppmärksammade anorak med korta ärmar.

Av: Martin Willners

Relaterat företag i Sportregistret

  • W.L. Gore & Associates Scandinavia AB

    Gore Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag till Gore Inc. Vi ansvarar för försäljning, marknadsföring och utbildning av GORE-TEX Brand som inkluderar: GORE-TEX Products och GORE-TEX Infinium Products.