Craft drar igång löpartävling

Craft och löpartidningen Runner’s World har dragit igång en tävling i anslutning till några av årets större löparlopp. Via en kampanjsajt kan löpare anmälda till något av 15 utvalda lopp gissa sin sluttid. De tre vars gissningar stämmer bäst överens med de officiella sluttiderna vinner tights och tröja från Craft. – Eftersom alla kan vara…

Craft och löpartidningen Runner’s World har dragit igång en tävling i anslutning till några av årets större löparlopp. Via en kampanjsajt kan löpare anmälda till något av 15 utvalda lopp gissa sin sluttid. De tre vars gissningar stämmer bäst överens med de officiella sluttiderna vinner tights och tröja från Craft.

– Eftersom alla kan vara med och tävla tycker vi att det är en rolig tävlingsform. Att allt sker på internet är också väldigt intressant. Där får vi chansen att kommunicera vikten av att klä sig rätt när man springer, säger Crafts marknadschef Magnus Johansson i ett pressmeddelande.

Tävlingen, som fått namnet Craft Grand Prix, pågår under hela 2007 och kommer att marknadsföras på internet samt i Runner’s World.

Av: Magnus Reithner

Relaterat företag i Sportregistret

  • Craft of Scandinavia

    Craft of Scandinavia är en sportleverantör som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom sportbranschen samt profilsektorn. Craft of Scandinavia säljer och marknadsför Craft och Speedo.