Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: Reima anti mosquito

Veckans produkt: Reima anti mosquito

Reima är först i världen med att tillverka anti mosquito-behandlade kläder för barn. Det verksamma ämnet geraniol är helt fritt från kemikalier.

Ämnet geraniol är växtbaserat, helt luktfritt och Oeko-tex certifierat. Det har dokumenterat bra effekt och gör att myggorna inte sätter sig. Till SS19 finns jacka Slusse och Aboard och byxa Silta och Virtaus (med avtagbara ben) i tunt 4-vägs stretch softshell material, sunproof 50+, vattenavstötande med flourkarbonfri Eco-lite finish. Kort sagt, perfekta för de flesta utomhusaktiviteter. 

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Granitbiten och Marmot går skilda vägar

9 kommentarer

Mboi: Mycket bra skrivet Peter.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!



Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842