Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: Reima Sunproof

Veckans produkt: Reima Sunproof

Reima har ett komplett sortiment för att klä ditt barn året runt i alla väderlekar. Till SS19 finns nya färgstarka sunproofkläder som tilltalar de lite större barnen.

Reima har alltid haft klassiska mönster men kommer nu även med sportiga modeller i knalliga färger, det finns traditionella dräkter eller tuffare tröjor/shorts och baddräkter. Reimas sunproofkläder skyddar barnens hud från solens skadliga strålar (SPF 50+), är svala mot huden och har solskyddet invävt i textilen, inte som en coating på utsidan som försvinner med tiden. 

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Reima Oy
  • Telefon: +358 20 759 5800
  • Verksamhetsinfo: Reima är världsledande varumärke för funktionella barnkläder. Vårt uppdrag är att uppmuntra barn att upptäcka rörelseglädjen. Vår affärsidé är att erbjuda kläder och skor av god kvalitet, året runt, från topp till tå, för aktiva barn i åldrarna 0 till 12 år. Funktionalitet, säkerhet, hållbarhet och innovation är grundläggande värden i Reimas design. Vi fokuserar på aktiva barns behov för att kunna erbjuda föräldrar relevanta lösningar vid rätt tidpunkt med ständig tonvikt på hantering av produktlivslängd.

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842