Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: Reima Sunproof

Veckans produkt: Reima Sunproof

Reima har ett komplett sortiment för att klä ditt barn året runt i alla väderlekar. Till SS19 finns nya färgstarka sunproofkläder som tilltalar de lite större barnen.

Reima har alltid haft klassiska mönster men kommer nu även med sportiga modeller i knalliga färger, det finns traditionella dräkter eller tuffare tröjor/shorts och baddräkter. Reimas sunproofkläder skyddar barnens hud från solens skadliga strålar (SPF 50+), är svala mot huden och har solskyddet invävt i textilen, inte som en coating på utsidan som försvinner med tiden. 

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Granitbiten och Marmot går skilda vägar

9 kommentarer

Mboi: Mycket bra skrivet Peter.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842