Vans lanserar förbättrad vintersko

Vans lanserar förbättrad vintersko

Ökad vattentäthet, bättre isolering och förbättrat grepp. Vans nya vinterskor blandar in deras klassiska skate-mode med rejäla vinterfunktioner för att därmed vara lika bra i snö och slask som de är på en skateramp.

Publicerad

Vans fortsätter att satsa på vinterskor. Till årets kyliga månader har företaget tagit fram en ny versin av sin klassiska Sk8-Hi-sko med bättre funktion inför snö och slask.

Företaget själva säger att det är deras tekniskt mest avancerade allvädersprodukt hittills och när man hör vad som finns i skorna är det enkelt att förstå varför. Skon använder sig av Gore-Tex för att vara vattentät och ändå andas. Dessutom används Thinsulates kallvädersisolering för att ge mer värme i skon.

Dessutom har skon en yttersula i All-Tracs terränggummiblandning, utvecklad specifikt för Vans för att ge ett bättre grepp vilket i sin tur ska göra skon bättre för hala vintergator. Sulan har också utvecklats på så sätt att flexibiliteten ökat då klackarna nu kan böjas med terrängförändringar, vilket skapar mer yta och bättre anpassningsförmåga. 

Skon kommer att finnas i två versioner. Dels en svart-grå och dels en i det klassiska rutiga mönstret vi sett så många gånger tidigare från Vans.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stadium Outlet till Femman

2 kommentarer

Tomas: Det ryktas att Stadium skruvar på ett secondhand koncept. Någon som vet?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206