Pinewood kampanjar mot cancern

Carina från Team Pinewood

Pinewood kampanjar mot cancern

Svenska outdoorvarumärket Pinewood har i flera år stött Barncancerfonden, nu går de ett steg till och kampanjar själva mot cancern, bland annat genom att öronmärka pengar från försäljningen av ett urval produkter under hösten.

Publicerad

Rainer Rüssel, vd och grundare av Pinewood. Foto: Nicolas Jändel

Kampanjen, som omfattar både stillbildsmateial och rörligt, rullar i sociala medier under hösten och en del av försäljningen från ett antal utvalda produkter skänks oavkortat till cancerforskningen.
- Att tvingas inse att cancer inte bara drabbar andra har varit en viktig lärdom för livet och det är en självklarhet för oss på Pinewood att göra en aktiv handling i kampen mot cancer. För ord räcker inte till, säger Rainer Rüssel, Pinewoods vd och grundare, i ett pressmeddelande.
Hela företaget är involverade och Pinewood använder sina egna medarbetare och deras egna erfaremheter av sjukdomen i kampanjen. Försäljningsperioden av de utvalda produkterna pågår fram till den 8 november. Totalt ingår ett 15-tal plagg och acessoarer i produkturvalet.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

2117 Vallåsen

1 kommentar

Rolf Johansson: Wänerstedt, ett fantastiskt företag som vi haft glädjen att samverka med under många år

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206