Rehband väljer svenska Active Brands Group som ny distributör i Norden

Rehband väljer svenska Active Brands Group som ny distributör i Norden

Avtalet börjar gälla nu i juni och omfattar samtliga nordiska länder och även Baltikum.

Publicerad

Pierre Garami, försäljningschef på ABG.

Svenska Active Brands Group Scandinavia AB (som Sportfack skrivit om tidigare, här på webben samt i kommande nr 6/20) är väldigt aktiva just nu. De står bland annat bakom sulvarumärket Ortho Momevent och har även tagit över distributörsrollen för Smellwells anti odör-produkter i Norden.
Nu har de alltså lagt till varumärket Rehband i korgen och kommer att fungera som exklusiv distributör inom de nordiska och baltiska marknadssegmenten från och med 23 juni, 2020.
– Att få in Rehband till vår varumärkesportfölj är en viktig milstolpe för ABG. En milstolpe som inte bara ökar den årliga omsättningen utan också förbättrar vår tvärsäljande varumärkesstrategi, vilket gör det till ett fantastiskt långsiktigt varumärkesförvärv för vår distributionsverksamhet, säger Pierre Garami, försäljningschef på Active Brands Group.
– Att Rehband har ett arv i Sverige ger mig också en riktigt bra magkänsla och vi är verkligen glada att representera varumärket på våra marknader, fortätter Garami, i ett pressmeddelande.

Rehband, som tillverkar skyddsprodukter för fitness- och träning, tror på ett långsiktigt samarbete parterna emellan.
– Det är vårt nöje att tillkännage The Active Brands Group Scandinavia (ABG) som distributörer för Norden och Baltikum, och veta att de alltid går några extra mil för att få saker gjorda, säger Claudia van der Grinten, vd på Rehband Ltd.
– ABGs expertis inom hantering och distribution av sportartiklar, liksom det faktum att Rehbands passar väl in i deras nuvarande portfölj, gör oss säkra på dem som vår långsiktiga partner, avslutar hon.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Didriksons går vidare med sin butiksbombmatta

2 kommentarer

Sören: Känns lika Ofräscht som Janne Gidenbratt för han spred sin havre obegränsat till klädesmodellerna ifrån början av 90-talet tills han flydde till Portugal med fru och barn för att slippa...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842