Crafts nya Vätternrundan-kollektion

Crafts nya Vätternrundan-kollektion

Svenska Craft har tagit fram årets klädkollektion för Vätternrundan 2020, som har ställts in i fysisk form. Istället lanseras en individuell tävling. Kollektionen omfattar bland annat cykeltröja, cykelbyxor och keps. Produkterna säljs nu på Stadium.

Publicerad

Klädkollektionen för Vätternrundan 2020 bär formgivaren Anders Englunds signum:
– För mig är det viktigt att kläderna är så snygga och fria i sitt uttryck att man vill använda dem även i andra sammanhang, när man tränar eller cyklar andra motionslopp, säger designern Anders Englund, som har jobbat fram kollektionen.
Just användbarheten har varit central i formgivningen, framförallt för cykelbyxorna.
– Crafts cykelbyxor håller mycket hög kvalitet och jag har därför skapat en design som funkar tillsammans med alla typer av överdelar. Det grafiska uttrycket är dessutom fritt från årtal, vilket gör plaggen obundna årsmässigt, berättar Anders Englund, i ett pressmeddelande.

Årets version av Vätternrundankläder.

Som en följd av covid-19 blir det i år inga traditionella lopp under Cykelveckan. I stället kan alla som anmält sig till något av Vätternrundans lopp 2020 välja att köra "Min Vätternrundan", vilket innebär att man kan registrera sina cyklade mil på hemmaplan och fortfarande genomföra samma antal mil och gå i mål. Enligt Oskar Sundblad, försäljnings- & marknadschef på Vätternrundan, är intresset stort för denna version.
– Vi har redan fått in 600 anmälningar utöver de 28 000 som är anmälda till de ordinarie loppen, berättar han. Deltagaren väljer själv hur han eller hon vill genomföra sin runda, inom- eller utomhus, i ett svep eller genom att dela upp distansen under veckan.
Kollektionen för Vätternrundan 2020 innefattar cykeltröja, cykelbyxor, strumpor, armvärmare, t-shirt och sist men inte minst den givna cykelkepsen. Plaggen säljs på stadium.se från och med den 14 maj.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stort antal medarbetare har tvingats lämna Lundhags

3 kommentarer

Mattias, red: Nej. Ja absolut om det går, dvs om Lundhags/Brav svarar nästa gång vi hör av oss.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842