Craft och Intersport i nya sponsringsavtal

Önnereds Handbollsklubb gör mål i kläder från Craft säsongen 2020/21.

Craft och Intersport i nya sponsringsavtal

Craft och Intersport fortsätter sin sponsringssatsning. Craft tar hand om en klassisk handbollsklubb medan Intersport förlänger ett redan långt samarbete med ytterligare fem år.

Publicerad

Craft // Önnereds HK

Craft stärker engagemanget inom lagsport genom ett nytecknat samarbetsavtal med Önnereds Handbollsklubb. Samarbetet innebär bland annat att Craft kommer att förse klubbens elit- och ungdomslag med plagg för träning, tävling och representation. Önnereds Handbollsklubb huserar i västra Göteborg och spelar i Sveriges högsta liga på både dam- och herrsidan. Klubben har dessutom en mycket bred ungdomsverksamhet med stora framgångar på nationell nivå. //mb

 

Intersport // Modo FF

Intersport och fotbollsklubben Modo FF har haft ett sponsringsavtal i tio år vilket nyligen förlängdes med ytterligare fem år. Något bägge parter var nöjda med.

- Att vi i Modo FF kan fortsätta fokusera på rätt saker i samband med föreningsverksamheten och idrotten ger en stor trygghet, säger Mikael Artursson, ordförande i Modo FF och fortsätter. Vi är inne i ett utvecklingsarbete i föreningen och med Intersport och Adidas som samarbetspartner skapas riktigt bra förutsättningar för det. Det känns mycket bra att ha signerat ett nytt 5-årigt avtal. Intersport är en leverantör som lever upp till våra förväntningar på en professionell samarbetspartner.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stort antal medarbetare har tvingats lämna Lundhags

3 kommentarer

Mattias, red: Nej. Ja absolut om det går, dvs om Lundhags/Brav svarar nästa gång vi hör av oss.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842