IFK Göteborg byter till Intersport

Tobias Sana & co i IFK Göteborg har en ny officiell supporterbutikskedja i Intersport.

IFK Göteborg byter till Intersport

Nya avtal kopplade till allsvensk fotboll fortsätter att göras klara lagom till vårpremiären. Senast i raden av samarbeten är att IFK Göteborg byter kedja till Intersport från och med denna säsong.

Publicerad

Det märks på flera sätt att premiären i Allsvenskan i fotboll närmar sig. Sponsoravtalen duggar just nu allt tätare över Fotbolls-Sverige. 

Lite extra på tårna denna vinter har Craft och Intersport varit. Nu har de bägge varumärkena gjort klart med två lag i och med att Intersport nu skrivit ett avtal med IFK Göteborg (det andra är Hammarby IF som bägge samarbetar med).

Intersport kommer från och med säsongen 2020 att vara IFK Göteborgs officiella försäljningskanal av klubbkonfektion för IFK Göteborgs samtliga lag och den kedja där supportar kommer att kunna handla all form av merchandise. Samarbetet sker även tillsammans med IFK:s konfektonsleverantör Craft.

– Vi är glada över att få inleda ett samarbete tillsammans med Craft och IFK Göteborg som är ett av Sveriges starkaste varumärken. Vi har haft detta som målbild under en längre tid och det är med stort engagemang vi startat upp samarbetet. Riktigt kul också med IFK:s satsning på damlag som stämmer väl överens med vår värdegrund, säger Lasse Larsson, Head of Team på Intersport.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

De tog hem Scandinavian Outdoor Award

1 kommentar

High Coast Outdoor: Stort grattis Polygiene! Pacsafe´s masker Viraloff i samarbete med Polygiene finns på hyllan hos oss med nästa vecka, så hör av er om ni vill veta mer. David/High Coast Outdoor

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842