Puma och Helly Hansen hyllar 90-talet

Puma och Helly Hansen hyllar 90-talet

Puma och Helly Hansen tar samarbetet vidare och presenterar nu en ny kollektion som flirtar vilt med 90-talsstreetwear.

Publicerad

En förening av street, sport och hav.

De båda aktörerna Helly Hansen och Puma vill låna av varandra och mixa Pumas sportkänsla med Helly Hansens funktionsådra. Nu rullar den andra vågen ut i samarbetet och tillsammans fortsätter de att leka med 90-talets hiphopkultur, i materialval, grafiska mönster och färger.   

 

Nya ryggsäcken.

I nya serien ingår både kläder som leggings, top och byxor – men även skor (se bild ovan) och en ryggsäcksmodell med rullkåpa och stor frontficka (till vänster). Den tredje serien kommer lanseras till hösten. Enligt uppgifter till Sportfack kommer samarbetet troligen stanna där, efter den tredje kollektionen. 
Den nuvarande kollektionen finns ute från och med nu och säljs via puma.com, i Puma-butiker, via hellyhansen.com, i Helly Hansen-butiker samt hos utvalda återförsäljare.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206