Craft ökar sin fotbollssatsning

Det nya avtalet med Trelleborgs FF gör att Craft nu sponsrar ett tiotal elitlag i Europa.

Craft ökar sin fotbollssatsning

Craft inleder ett nära samarbete med den klassiska fotbollsklubben Trelleborgs FF. Efter några år i Superettan satsar den skånska föreningen hårt på att tillsammans med Craft återigen ta sig tillbaka till Allsvenskan.

Publicerad

– Det är med stolthet jag kan konstatera att vi nu är en nära partner till det klassiska fotbollslaget Trelleborgs FF, säger Stefan Persson, vd på Craft i ett pressmeddelande. Vår rejäla satsning på Teamwear har på bara några år resulterat i givande samarbeten med flera stora klubbar över hela Europa och det ska bli mycket intressant att nu också få vara en del av Trelleborgs resa tillbaka till Allsvenskan.

Det nytecknade samarbetet mellan Craft och Trelleborgs FF innebär att Craft levererar matchställ, träningsplagg och klubbkläder till samtliga lag i föreningen.

– Jag är väldigt glad över att vi nu kan presentera Craft som ny partner. Med Craft får vi ett långsiktigt samarbete med ett starkt varumärke där vi får kvalitetskläder till herr- dam- och ungdomslag, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör i Trelleborgs FF.

Samarbetet är på sex år med start 1 januari 2020.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Didriksons går vidare med sin butiksbombmatta

1 kommentar

Martin: Där gick startskottet för bara egna butiker i framtiden för fucking Åmålsfödda didriksson. För alla som inte vet så står Fenix och Naturkompaniets modell som facit för Adelis som också äger...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842