Cloudflow har fått en efterföljare

Cloudflow har fått en efterföljare

Tre år efter den första modellen som slog igenom stort, presenterar nu schweiziska On en ny modell av Cloudflow.

Publicerad

Genom att ta hjälp från aktiva löpare som gett sin feedback, har nu On tagit fram en uppföljare till Cloudflow-skon. Den nya modellen har redan hunnit ta hem maraton-segrar, som i damklassen på Zürich Maraton. De speciella ihåliga "studsbollarna" på undersidan har varit Ons signum redan från starten och de finns förstås kvar. Det nya är att skon numera även är uppbyggd med materialet Helion Superfoam, som ska ge högre komfort och ett kraftfullare frånskjut.

Nya Cloudflowskon.

Även ovandelen har en ny konstruktion och den nya generationens Cloud-kuddar ska ge både en mjukare landning och mer stöd i högre hastigheter.
En av grundarna, David Allemann, berättar: 
– Efter två år med slitagetestning och förfining av Cloudflow med feedback från våra elitidrottare, har vi landat i denna modell, som utgör nästa skogeneration för maratonträning och tävling. Med Helions superfoam ökar stabiliteten i hälen, skon har också en smidigare och studsigare mellansula. Vi menar att det är den perfekta blandningen mellan komfort och prestanda. 
Den nya modellen, som precis har lanserats, kommer ligga på ett utpris på 1 600 kronor. On Runnings skor distribueras i Sverige av Sportmanship.  

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

7 kommentarer

Gammal leverantör: Ja, vad hände egentligen? Många anställda med både kunskap och erfarenhet fick gå, vad är sanningen om varför dom fick gå?? Intersport har därefter inte direkt gått bättre,snicksnacka pratet om...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842