Scott Sports har två nya varumärken

Bach utvecklar ryggsäckar och väskor i mellanprissegmentet.

Scott Sports har två nya varumärken

Vid Outdoor by Ispo fanns gjorde två nya varumärken mässdebut under Scott Sports paraply. De kommer att distribueras av Scott i Sverige med start i sommar.

Publicerad

Scott Sports Group har två nya märken under sitt paraply som kommer säljas och distribueras på den svenska marknaden av Scott i Sverige. Det är Bach Backpacks (tekniska ryggsäckar samt resväskor) och det italienska skomärket Lizard Footwear, som utvecklar och tillverkar skor och sandaler med fokus på bra grepp.

Försäljningsansvarig hos Scott Sports i Sverige blir Johan Olsson, Sport Division Manager.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jackan som klickar i alla hållbarhetsboxar

3 kommentarer

Anders Nilsson: Tekniken finns och används redan i plagg från Houdini, lite research hade kanske varit på sin plats även om jag också gillar Woolly's Kickstarter...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842