Fibra är ny partner till Svenska Skidspelen

Fibra är ny partner till Svenska Skidspelen

Nyetablerade sportvarumärket Fibra har gått in som officiell partner för världscuptävlingarna i Falun som går nu i helgen 16-17 mars. Det kommer bland annat att synas på åkarnas nummerlappar.

Publicerad

Fibras ski race suit.

Svenska skidspelen i Falun ingår i Världscupen och samlar många av världens bästa längdskidåkare. Det nordiska klädmärket Fibra som gör funktionskläder för en rad olika sportgrenar har klivit in som partner till Skidspelen, så loggan kommer att pryda åkarnas nummerlappar.
- Svenska Skidspelen är både en folkfest och tävlingar i världsklass, och känns helt rätt för Fibra som det första partnerskapet inom längdåkning. Sedan lanseringen tidigare i vinter har Fibra slutit avtal inom cykel, friidrott, gymnastik och volleyboll. Som ett teknikdrivet funktionsvarumärke vill vi såklart vara en del av den svenska längdåkningen också, säger Stefan Danielsen, Brand Manager för Fibra.
Svenska Skidspelen startade år 1949. Världscupen för längdåkning startade 1979 och där ingick Svenska Skidspelen från första början. Tävlingarna hålls på nationalarenan Lugnet. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

De tog hem Scandinavian Outdoor Award

1 kommentar

High Coast Outdoor: Stort grattis Polygiene! Pacsafe´s masker Viraloff i samarbete med Polygiene finns på hyllan hos oss med nästa vecka, så hör av er om ni vill veta mer. David/High Coast Outdoor

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842