Umbro sponsrar Hammarby handboll

Från och med nästa säsong kommer Hammarby Handboll att spela med bollar och matchkläder från Umbro.

Umbro har ingått ett avtal med Hammarby Handboll. Samarbetet innebär att Umbro går in som komplett leverantör av textil och bollar till samtliga lag i Hammarby Handboll.
– Vi är mycket nöjda med att få Umbro som partner. Vid en jämförelse av de olika varumärkena stod Umbro ut som den mest kompletta och specialiserade klubbleverantören. Värderingsmässigt påminner de också starkt om oss, säger Pelle Rydell, styrelseledamot i Hammarby Handboll.
Avtalet är skrivet på fyra år och gäller från den 1 juli 2018. Satsningen ligger helt i linje med den satsning Umbro gör för att bli den mest kompletta klubbspecialisten i landet för både fotbolls- och handbollsklubbar.
– Avtalet är det största vi skriver med ett svenskt elitlag i handboll. Att vara en del av en klubb med så pass stor publik och hängivna supportrar är ett tungt statement för vår satsning på handboll i Sverige, säger Stefan Danielsen, Brand Manager på Umbro i Sverige.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Scantrade Scandinavia AB

    Scantrade Scandinavia AB vill erbjuda ett brett sortiment av innovativa varumärken och produkter i utvalda kategorier, från elit till motionär. För att göra detta arbetar vi idag med fem olika fokuskategorier; Alpine, Bike, Outdoor, Team och Sport & Lifestyle. Inom varje kategori finns välkända varumärken: Alpine: Nordica, Sidas, Smith, Therm-ic Bike: Fibra, Northwave, Rollerblade Sidas, Selle Italia, Smith Outdoor: Lowa, Sidas, Sigg, Therm-ic Team: Fibra, Proline, Sidas, Umbro Sport & Lifestyle: Rollerblade, Sidas, Sigg, Smith, Umbro