Umbro sponsrar Hammarby handboll

Umbro sponsrar Hammarby handboll

Från och med nästa säsong kommer Hammarby Handboll att spela med bollar och matchkläder från Umbro.

Publicerad

Umbro har ingått ett avtal med Hammarby Handboll. Samarbetet innebär att Umbro går in som komplett leverantör av textil och bollar till samtliga lag i Hammarby Handboll.
– Vi är mycket nöjda med att få Umbro som partner. Vid en jämförelse av de olika varumärkena stod Umbro ut som den mest kompletta och specialiserade klubbleverantören. Värderingsmässigt påminner de också starkt om oss, säger Pelle Rydell, styrelseledamot i Hammarby Handboll.
Avtalet är skrivet på fyra år och gäller från den 1 juli 2018. Satsningen ligger helt i linje med den satsning Umbro gör för att bli den mest kompletta klubbspecialisten i landet för både fotbolls- och handbollsklubbar.
– Avtalet är det största vi skriver med ett svenskt elitlag i handboll. Att vara en del av en klubb med så pass stor publik och hängivna supportrar är ett tungt statement för vår satsning på handboll i Sverige, säger Stefan Danielsen, Brand Manager på Umbro i Sverige.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Black Diamonds stavar tog storslam i Råd & Rön-test

1 kommentar

Sven Blomqvist: hej var kan få sercise på Black diamond stavar MVH Sven 070 813 96 66

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842