Saucony på upptäcksfärd

Anders Szalkai visar upp sin stad, Stockholm.

Saucony på upptäcksfärd

Under 2018 inleder Saucony sin globala kampanj Run Your World. En världsomspännande cityguide som successivt fylls på med nya guider från starka hälso- och sociala medieprofiler världen över.

Publicerad

Budskapet Run Your World utgör grunden i allt Saucony gör och syftar till att lyfta hur just du väljer att skapa ditt liv. Guiderna inspirerar till en aktiv livsstil och ger dig en möjlighet att upptäcka nya städer på ett aktivt sätt.
- Med Run Your World vill vi fortsätta att inspirera människor av olika bakgrund och intresse att leva ett aktivt och utforskande liv. Genom att samla tips från inspirerande människor, allt från elitatleter till designers och musiker kring hur de lever sitt liv genom träning, hälsa, kultur och socialt umgänge hoppas vi kunna väcka äventyrslusten att upptäcka nya platser och städer. Och gärna göra det med träning och löpning som hjälpmedel, säger Adrian Gehrig, ansvarig för Saucony Nordics.
I slutet på april lanseras nu guiden för Stockholm där författaren och bloggaren Sandra Beijer, modeprofilen Linn Eklund, maratonlöparen och chefredaktören Anders Szalkai och triathlonatleten Åsa Lundström delar med sig av sina bästa tips.  
Bland städerna som redan är publicerade finns bland annat Berlin, Paris och Wien. Under våren förstärks guiden med städer som Helsingfors och Köpenhamn.   

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jackan som klickar i alla hållbarhetsboxar

5 kommentarer

Joel S: Röjk Badland Jacket vann både ISPO Award och Scandinavian Outdoor Award 2018.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842