Bäst på Ispo: Tecnica Forge

Bäst på Ispo: Tecnica Forge

Tecnica Forge är världens första känga som formas efter kundens fot direkt i butiken. Tekniken är i princip densamma som används i alpina pjäxor. Forge visades upp redan i somras på Outdoor Messe, nu var den en snackis igen.

Publicerad

Skon formas genom att insidan värms upp med värmeelement i åtta minuter. Kunden tar på skorna och stoppar i dem i stora skopåsar som fylls med luft så att det blir ett högt och jämnt tryck runt hela foten. Trycket behålls under tre minuter, och sedan är skorna perfekt formade efter kundens fötter.

Ja just det, innan skon formas, så formas innersulorna på samma sätt efter kundens fötter. För med Forge får du också formgjutna sulor, vilket gör att skorna inte blir dyrare än vanliga vandringsängor med gjutna sulor. 

Forge finns som skinnsko eller med textil ovandel, båda med en modern design som säger att det här är framtidens känga.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206