Bäst på Ispo: Craft Fuseknit

Bäst på Ispo: Craft Fuseknit

Egentligen är det inte en enskild produkt från Craft som ska lyftas fram. Det är helheten som imponerar väldigt, väldigt mycket.

Publicerad

Craft har alltid haft funktionen, men nu har de en bredd de inte haft tidigare, plagg med högre modegrad än vad de haft tidigare och alla färgerna känns klockrena.

Ska vi ändå lyfta fram en enskild produkt får det bli jackan Spirit Fuseknit Anorak. En anorak i retrostil, men med modern tygteknologi. Plagget är formstickat för minimalt antal sömmar, men har ändå olika tjocklek och stickmetoder i olika delar av plagget. Det är skön ingenjörskonst. Och en ny skön stil för längdåkare som vill ha en modern look.

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Craft of Scandinavia
  • Telefon: 033-722 32 00
  • Verksamhetsinfo: Craft of Scandinavia är en sportleverantör som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom sportbranschen samt profilsektorn. Craft of Scandinavia säljer och marknadsför Craft och Speedo.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206