Vans ger kängorna en känga

Vans ger kängorna en känga

Det finns hundratals kängor att välja bland, men nästan alla är svarta och har hårda sulor. Vans har nu tre alternativ som är lite mer sneakerliknande.

Publicerad

Hösten är här med regn, och snart kommer vintern med snö och slask. Det är dags att byta till kängor, men trots att utbudet är enormt ser det mesta likadant ut. Det är svart och sulorna är gjorda för vandring.

Vans, som har rötterna i skateboard och streetkultur, har i flera år gjort vinterversioner av sina Sk8-Hi, men deras platta och hårda sulor är bättre för skateboard än som sneakersula. I slutet av sommaren lanserade de en helt ny sula, gjord för tiden då du inte står på brädan. En mycket mjukare sula med högre komfort. Skorna med den nya sulan fick namnet UltraRange, och nu gör Vans två högre vinterversioner av den skon.

Vans UltraRange Hi

UltraRange Hi är snarllik Sk8-Hi till utseendet, men har som sagt den mjukare, mer dämpande sulan och är lite lägre i bakkappan. I övrigt är den varmfodrad, och mockan är impregnerad för att skon ska stå emot snö och väta.

Lite mer kängliknande är UltraRange Hi Gore-Tex. Den är helt i mocka ochhar pjäxsnörning upptil för enklar i- och urstigning. Ovandelen har förstärkts med gummi nedtill för att tåla snö ännu bättre och skosnören är tillverkade i nylon så att de inte ska bli tunga av fukt. UltraRange Hi Gore-Tex finns i olivgrönt för de som vill sticka ut lite och svart för de som inte vågor lämna kängvärlden helt…

Vans UltraRange Hi Gore-Tex.

Och så här ser den ut i svart.

För de som vill ha den klassiska Vanssulan finns gamla Sk8-Hi MTN kvar.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842