Wilsons mest sålda boll får färg

Wilsons mest sålda boll får färg

Wilsons mest sålda boll är deras DX2 Soft. Den mjuka bollen har många anhängare och nästa år bjuder på en helt ny DX2 Soft. Som dessutom får färg.

Publicerad

Det ska mycket till att utveckla något som så många gillar. Samtidigt går det inte att bara sitta still, då kommer de andra till slut i kapp. Därför har Wilsons produktutvecklare tagit sig an uppgiften att utveckla deras storsäljare DX2 Soft med försiktighet. De ville ta fram en boll med snarlika egenskaper, bara bättre.

Det de gjorde var att göra skalet ännu tunnare för att få till lite extra spinn i bollen med wedgar. Det innebär samtidigt att de kan göra kärnan lite större vilket gör att den trycks ihop mer och därmed flyger längre. Detta ihop med ett nytt dimplemönster med bättre aerodynamik gör att den nya DX2:an ska vara längre än den förra och vara skönare runt green.

Det där är saker som inte syns. Syns gör däremot de nya färgerna. DX2 Soft kommer i hela sex färger nästa år. Självklart vit och gul som i år, och dessutom i orange, rosa, grön och blå. Alla färgerna är matta likt Volvics Vividbollar.

I Wilsons monter finns även deras nya driver, metalwoods, hybrider och järnklubbor. Tyvärr får vi inte visa dem än, men de ser väldigt spännande ut och vi avslöjar nog inte för mycket när vi säger att de bygger vidare på deras Power Holes-teknologi. Och att drivern kommer i en klassisk Wilsonfärg…

Även förpackningar blir helt nya.

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Amer Sports Sverige AB
  • Telefon: 020-86 00 10
  • Verksamhetsinfo: Amer säljer och marknadsför alpina skidor, bindningar och skor, snowboards med bindningar och skor, längdskor, längdskidor och bindningar, hiking skor, konfektion och tillbehör, golf, racket, kompasser, pulsklockor mm. Mer information på: amersports.com • wilson.com • atomic.com • suunto.com • salomon.com •
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206