Tvåfärgade hjälmar

Vi letar alltid efter trender på Ispo – stora som små. En av de tydligaste i år är de tvåfärgade hjälmarna som verkligen sticker ut på hjälmväggen.

En av de tydligaste trenderna på Ispo var alla tvåfärgade hjälmar. Tidigare har hjälmar nästan alltid varit enfärgade eller möjligtvis haft ett tryckt mönster. Undantaget har varit Poc som kört tvåfärgade hjälmar i flera år.

Men nu kör alltså nästan alla hjälmar i två färger och de har självklart sett till att ta fram matchande goggles så att det blir ett snyggt kit. Det ser riktigt snyggt ut på hyllan och vi tror att de kan bli en riktig hit nästa vinter.

Tvåfärgade hjälmar
…och det har Scott också om än mer ton i ton i den här modellen.

Relaterat företag i Sportregistret

  • SCOTT Sports AB

    SCOTT Sports AB är en av Sveriges största leverantörer av cykel och sportutrustning. Huvudkontoret ligger i Uppsala och är dotterbolag till SCOTT Sports SA med huvudkontor i Schweiz. SCOTT Sports AB säljer, marknadsför och distribuerar ett brett sortiment av utrustning inom områdena cykel, vintersport, motorsport och löpning. Man ansvarar även för distribution av ett flertal andra varumärken inom cykel, sport och motorcykeltillbehör (se nedan).