Falkes strumpa för bättre grepp

Falkes strumpa för bättre grepp

Tyska Falke har utvecklat en strumpa som ska göra att foten inte rör sig i skon vid snabba löpningar eller kvicka riktningsförändringar. Den används just nu under fotbolls-EM av flera spelare.

Publicerad

Strumpan har försetts med små silikonpluttar på in och utsidan av strumpan så att den greppar både mot skon och mot huden. Resultatet är mer kraft och snabbare riktningsförändring.

Strumpan 4 Grip har dessutom en kompressionszon runt vristen för att minska risken för stukningar och använts av flera spelare under sommarens fotbolls-EM. Den släpps i butik i höst och tänkta sporter är fotboll, innebandy, handboll, tennis och liknande med snabba tempoökningar.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

6 kommentarer

Fredrik: Och anställda med mångårig trogen tjänst och mycket kunskap passade man på att göra sig av med på samma gång.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842