Reflekterande cykelpass

Reflekterande cykelpass

Cykling är meditativt för många och de tar ett träningspass för att reflektera över vad som hänt under dagen eller över livet i allmänhet.

Publicerad

Nu kan även cykelhandskarna vara reflekterande för Diadoras nya handske San Remo Reflex har en ovansida som är helt tillverkad i ett reflekterande material. Och eftersom handskarna alltid är vända framåt så kommer mötande bilister snabbt se reflexerna.

För övrigt är handskarna vind- och vattenavvisande för att skydda mot kyla och fukt. Insidan har gummitryck för bättre grepp och mudden är mjuk och tajt för skön passform.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842