Reflekterande cykelpass

Reflekterande cykelpass

Cykling är meditativt för många och de tar ett träningspass för att reflektera över vad som hänt under dagen eller över livet i allmänhet.

Publicerad

Nu kan även cykelhandskarna vara reflekterande för Diadoras nya handske San Remo Reflex har en ovansida som är helt tillverkad i ett reflekterande material. Och eftersom handskarna alltid är vända framåt så kommer mötande bilister snabbt se reflexerna.

För övrigt är handskarna vind- och vattenavvisande för att skydda mot kyla och fukt. Insidan har gummitryck för bättre grepp och mudden är mjuk och tajt för skön passform.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

2117 Vallåsen

1 kommentar

Rolf Johansson: Wänerstedt, ett fantastiskt företag som vi haft glädjen att samverka med under många år

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206